15 компании и брокери бяха отличени в "Годишните награди на Imoti.net"


| Видяна 83


15 компании и брокери бяха отличени в "Годишните награди на Imoti.net"


Петнадесет компании и брокери бяха отличени със статуетки за добри практики в сектора на недвижимите имоти в петото издание на „Годишните награди на Imoti.net“. Тази година специализираният имотен портал, част от Investor Media Group, към която спада и Investor.bg, празнува 20-годишния си юбилей.

 

Победител в категорията „Агенция за недвижими имоти на годината“ е Arco Real Estate. Другите номинирани в категорията бяха миналогодишният победител Bulgarian Properties и ЕРА Недвижими имоти.

 

Вотът на потребителите в същата категория обаче отреди първото място на Bulgarian Properties. Компанията, оглавявана от Полина Стойкова, спечели още в три категории – „Брокер на годината“ за Росен Станков, и за най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, оценен най-високо както от журито, така и от потребителите. Наградата на журито беше споделена с Broker360.bg.

 

Потребителите избраха за най-добър брокер на годината Йоана Донковска от компанията Stonehard.

 

В категорията за агенция за недвижими имоти малък и среден бизнес статуетките отидоха при съответно „Матекс имоти“ и „Сиана недвижими имоти“. А „ЕРА Недвижими имоти“ беше отличена в категорията за най-динамично развиваща се компания.

 

Първото място за „Дебют на агенция за недвижими имоти“ спечели Вая Естейтс, а другите две агенции, които се конкурираха за наградата, бяха "Даная ДМ-консулт" и "Аполон Консулт". В категорията бяха номинирани компании, които са започнали дейността си през 2018 г.

 

Наградата за „Имот на годината“ отиде при RUHouse. 8-етажната жилищна сграда от затворен тип в южната част на София разполага с 94 апартамента, 13 мезонета тип къщи със собствена градина, 124 паркоместа и подземни гаражи.

 

В категорията „Маркетингова стратегия на имот“, която беше една от двете нови категории на тазгодишната церемония, победител стана West Point Center. Сградата е предложена за продажба в условията на търг. „Във времена, когато двете страни са несигурни, търгът е справедлив механизъм за определяне на пазарна стойност и се надявам да започнем да използваме този механизъм по-често, за да стесним времето за реализиране на сделки“, каза Георги Палпурин, който прие наградата в категорията.

 

Във втората нова категория - за „PropTech“, статуетката отиде при Ocenime.bg.

 

В края на церемонията бяха раздадени и три специални награди на Imoti.net. Николай Господинов от iBROKERS беше отличен за нестандартен подход в управлението на агенция за недвижими имоти. За отговорна позиция в сектора на недвижимите имот статуетката отиде при Градът Медиа Груп. А агенция „Явлена“ получи признанието за дългогодишно партньорство с Imoti.net.

                                                                                                                                     

                                                                                                                                      Източник: investor.bg « Назад към всички новини