» За нас » Кариери

Искате да работите в приятна и динамична атмосфера, Вашето място е при нас!

 

Консултантска компания МАТЕКС е създадена през 2006 г., като резултат от 27 годишния професионален опит на Мартин Кателиев в консултирането и покупко-продажба на жилищни и бизнес имоти. Екипът на МАТЕКС прилага своят богат опит и стандарти за качествено обслужване на своите клиенти, които надхвърлят очакванията им!

Поради разрастването нуждите на пазара, МАТЕКС търси високо мотивирани кандидати, които да се присъединят към екипa като консултанти недвижими имоти в централни райони.
Назначените кандидати се обучават по специална методология на работа с цел бързо и ефективно навлизане в нея. Ако нямате опит, не трябва да се притеснявате.

Всичко, което е необходимо, за да бъдете успешни вече е изградено от нас, защото ние сме компания, създадена на първо място да привлича и създава успешни агенти. От вас се иска само да обичате да общувате и да помагате на хората.

Постоянно ще се развивате и ще учите нови неща. Работата ви ще е динамична и разнообразна. Ще ви удовлетворява, защото помагате на хората в един много важен и труден процес като покупката или продажбата на имот. Ще работите за себе си и ще имате пълна свобода. Предишен опит в сферата е предимство.

Средностатистическите хора предпочитат да им се плаща въз основа на времето. Те предпочитат стабилният доход на база изработеното време. Богатите предпочитат да им се плаща на база на резултатите. За това те нямат праг на възнаграждението.

Процесът на забогатяване изисква фокус, смелост, знания и много, много усилия…

Средният човек смята, че да забогатее е привилегия на останалите и късметлиите. Истината е, че имате право като всеки друг да сте богат. Започнете да се питате “Защо не аз”.

Ако искате да станете богат и успешен ще трябва да свикнете с несигурността и дискомфорта. Богатите намират комфорт в несигурността, защото са уверени в способностите си и това ги мобилизира.

 

ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ ВАС:

 

• Разработване съществуващата клиентска база; Развиване личната си сфера от контакти и откриване на нови клиенти;

• Водене срещи и преговори; организиране на огледи, както с купувачи, така и с продавачи; 

• Изграждане дългосрочни взаимоотношения с клиентите и печелене на препоръки;

• Умения за лесно създаване на първи контакт и въздействащи презентации;
• Да умеете да шофирате;

 

 

 

 

КОМПАНИЯТА ПРЕДЛАГА ОТЛИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ:

 

 

 

 

• Осигурено индивидуално обучение във водеща фирма от специалисти с дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, с голяма база-данни на имоти и клиенти;
• Прозрачна и коректна система на възнаграждение- възможност за високи месечни доходи без ограничение, обвързани с показаните резултати;
• Трудов договор;
• Отлична работна среда, информационно и материално осигуряване, гарантирана реклама;
• Индивидуално работно място с личен компютър;
• Бонуси на база оборот;
• Представителен офис в сграда паметник на културата;
• Телефон с неограничени разговори и мобилен интернет;
• Ползване на служебен автомобил.

 

 

Кандидати с опит в бизнеса, лични клиенти и оферти - МАТЕКС предлага договаряне на индивидуални условия за съвместна работа.

Ако Вие искате успешна професионална реализация, динамично ежедневие, високи доходи – МАТЕКС е Вашата компания за работа!

Ако сте изключително добри търговци, вярвате в успеха си, ако обичате хората и имате усет за техните нужди КАНДИДАТСТВАЙТЕ ПРИ НАС!
Изпратете автобиография с актуална снимка, и ние ще се свържем с одобрените кандидати. Гарантираме пълна конфиденциалност на Вашата кандидатура. Предоставените данни са лични и попадат под специална защита по смисъла на ЗЗЛД.


Обади се сега

МАТЕКС ИМОТИ

тел.+359 52 613 300
тел. +359 878 613 300
office@matex.bg

Направете запитванеВашето писмо беше изпратено успешно! Очаквайте отговор!