Искате да продадете имот по най-лесния, бърз и изгоден начин? МАТЕКС е Вашето решение


| Видяна 188


Искате да продадете имот по най-лесния, бърз и изгоден начин? МАТЕКС е Вашето решение


Имате недвижим имот, който искате да продадете на най-добра цена за кратко време? Не знаете към кой брокер да се обърнете? Не сте наясно кой е най-добрият период за продажба на жилище? Доверете се на МАТЕКС!

 

МАТЕКС е компания, която се занимава с покупко-продажбата на недвижими имоти във Варна. Тя е създадена през 2006-та година, в резултат на 25-годишния професионален опит на Мартин Катeлиев в консултирането и покупко-продажбата на жилищни и бизнес имоти.

 

МАТЕКС има база данни от купувачи, които чакат на пазара да излезе техният мечтан дом. Специалистите, които работят във фирмата, ще представят предимствата на Вашия имот по най-добрия начин. Най--добрият вариант е продавачите да изберат една агенция, на която да доверят имота си за продажба. Така гарантираме ясни ангажименти, по-кратки срокове за продажба и не се подбива цената на имота.

 

За своите клиенти МАТЕКС изготвя безплатно сравнителен пазарен анализ, който показва ценовите нива в района, търсенето и предлагането на подобен тип имоти. Важно е да знаете, че при определянето на справедлива пазарна цена от професионалист, средната продължителност на продажбата е три пъти по-малка, а продажната цена, която можете да получите - по-висока.

 

МАТЕКС, предоставя пълна правна консултация с юристи, което Ви гарантира най-добрата защита.

 

Доверявайки се на МАТЕКС, Вие доверявате имота си на експерти, които работят повече от 25 години в бранша на недвижимите имоти. Всички имат нужното образование и квалификация в областта на недвижимата собственост.

 

Консултантите ще Ви съдействат при подготвянето и набавянето на всички документи за продажбата на имота. Ще рекламирате имота си в сайта на МАТЕКС и в други сайтове и портали за имоти, специализирани вестници, списания, фирмени брошури, а при Ваше желание можем да сложим и рекламна табела на място. Ще Ви консултираме как можете да постигнете възможно най-приветлив вид на имота си, тъй като първото впечатление е много важно за успешната продажба.

 

В МАТЕКС информацията за пазарната ситуация е винаги актуална.

 

Във време, когато на пазара има стотици фирми за недвижими имоти, изборът на брокер се оказва крайно труден и рисков. Заложете на сигурността и качеството с МАТЕКС. Фирмата е член на Националното сдружение на недвижимите имоти.

 

Не мислете, а на МАТЕКС се доверете!

                                                                                                               

Източник: petel.bg
https://petel.bg/Iskate-da-prodadete-imot-po-nay-lesniya--barz-i-izgoden-nachin--MATEKS-e-Vasheto-reshenie__331143
 « Назад към всички новини