» За нас

„Матекс Имоти” е водеща, амбициозна компания, която е успешно наложена като надежден и отговорен партньор в бизнеса с Недвижимите имоти. Oснована e през 2006-та г. като резултат от дългогодишния професионален опит на Мартин Кателиев в консултирането и покупко-продажба на жилищни и бизнес имоти. Дейността на дружеството е ориентирана към индивидуалните търсения на всеки клиент, бил той корпоративен или физическо лице, като предлага експедитивно и качествено обслужване. Агенцията е член на НСНИ, като учатва в различни обучения на международно ниво, за да се обогати опитът на професионалистите, работещи в компанията. Матекс Имоти е отличена с награда "Агенция на годината" за 2019-та на годишните награди на портала Imoti.net.

Нашите достойнства са лоялност към клиента, конфиденциалност при боравенето с информация, предлагането на вярна и проверена информация за имотите.
Нашият сайт Ви дава достъп до пълната и актуална информация за предлаганите от нас оферти с техните описания и цени. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база - данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме ежедневно и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. 

Добрата професионална подготовка на нашите служители, солидната база данни, с която разполага компанията, както и асоциираните ни партньори в страната са в състояние да осигурят правилното решение за Вашият Недвижим имот.

 

        ПОСРЕЩАМЕ КЛИЕНТИ- ИЗПРАЩАМЕ ПРИЯТЕЛИ!


Обади се сега

МАТЕКС ИМОТИ

тел.+359 52 613 300
тел. +359 878 613 300
office@matex.bg

Направете запитванеВашето писмо беше изпратено успешно! Очаквайте отговор!